Programma 2021

Vrijdag 4 juni Online Muziek Bingo!
Meeting start om 20:00 Bingo om 20:30

We vinden het heel belangrijk dat jullie het Volksfeesten gevoel vast blijven houden. Daarom organiseren we op vrijdag 4 juni een MuziekBingo met vlotte, tijdloze hits! Je hoeft daarbij geen muziekkennis te hebben, dus je kunt de hele avond lekker genieten en maakt daarbij ook nog eens kans op leuke prijzen (BINGO!) 
Om vooraf in de juiste stemming te komen kan het deelnamepakket vrijdagavond 4 juni opgehaald worden via een sfeervolle/te gekke  ‘drive-through’ street! (Heel wat leuker dan een Corona-teststraat)
Deze Drive-Through is bij Boomkwekerij Fleuren, ingang via Middelste Horst tussen 17:30 en 19:00 uur!

Het aanmelden zit erop, hoe nu verder!

  • De aanmeldadressen ontvangen vanavond (maandag 31 mei) een e-mail met de bevestiging dat je deelname vast staat.
  • In deze mail staan verdere instructies voor het afhalen van de deelname pakketten. Afhalen kan op vrijdag 4 juni tussen 17:30 en 19:00 uur!
  • Vrijdag 4 juni ontvangen jullie ook nog eens een e-mail met de link naar de Teams vergadering waar jullie gezellig kunnen inschakelen!
  • De stream is ook te bekijken via www.volksfeestenbaarlo.nl/muziekbingo
  • Vrijdag 4 juni om 20:00 uur start de vergadering en kunnen jullie, via de link in je e-mail, plaatsnemen in de lobby van de vergadering. Wij zullen je dan uiteraard snel toelaten tot de vergadering. Tot 20:30 kunnen wij jullie hierbij ondersteunen.
  • Vrijdag 4 juni om 20:30 zal het presentatie duo jullie welkom heten, kort uitleggen hoe alles werkt en dan snel het eerste plaatje er in gooien zodat het feest kan beginnen!


TIMETABLE VRIJDAG
17:30 - 19:00 - Afhalen deelname pakketten!
20:00 - 20:30 - Aanmelden bij de vergadering
20:30 tot het einde - MuziekBingo!

De muziekbingo is live te volgen via www.volksfeestenbaarlo.nl/muziekbingo

Zondag 6 juni Ich haoj van Baolder!
Start vanaf 14:00 (onder voorbehoud)

De zondag staat in het teken van "Ich haoj van Baolder"! Een hilarische TV Show Livestream met diverse spelelementen uit de TV Show Hit "Ik hou van Holland"
In de studio starten we de TV Show Livestream.

Ook Baolder Haet Talent zal onderdeel zijn van deze Show. Wil jij jou talent laten zien aan Baolder en mee strijden om de BHT Wisseltrofee? Stuur je filmpje naar volksfeestenzondag@gmail.com met je naam en contact gegevens. Filmpjes mogen niet langer zijn dan maximaal 1 minuut. Stuur je talent in vóór 30 mei!

Naast Baolder Haet Talent spelen we de volgende spel elementen.

Kook Sjmiete
Live vanuit het dorp gaan we op zoek naar kandidaten die een Baolderse kook precies op de juiste straat kunnen leggen. Raakt de Kook de betreffende straat, dan mag je de Kook lekker op peuzelen!

Gèn jao, gèn nae, gèn uh
Ook live vanuit het dorp gaan we op zoek naar kandidaten die binnen 60 geen 3 x ja, nee of euhm kunnen zeggen wanneer er een gesprek met ze wordt aangeknoopt. Red je dit, dan win je leuke prijzen!

Win mèt de zin
Vanuit de studio spelen we het spel bekent van radio 538, Win met de zin, 4 "bekende" personen zeggen de zin: "Win met de zin" Weet jij ze allemaal te raden, dan win je leuke prijzen

Raoj 'n leed of neet
Bij ik hou van Holland zong meneer Chung een liedje dat hij hoorde via de koptelefoon, hilarisch natuurlijk, Meneer Chung had het te druk dus wij hebben iemand ander bereid gevonden om een liedje mee te zingen. Raad jij de titel én artiest, dan bel je naar de studio en win je leuke prijzen! Dit vanuit de Studio.

Sjpellingsrundje
Live vanuit het dorp gaan we op zoek naar kandidaten die een Baolderse woorden exact op de juiste manier kunnen spellen. Spel je zonder fouten, dan win je leuke prijzen!

Dit alles begeleid door een fantastisch presentatie duo en muzikaal omlijst door de Ich Haoj van Baolder DJ!

Dit alles geheel gratis te volgen vanaf zondag 6 juni te volgen via www.volksfeestenbaarlo.nl/ichhaojvanbaolder

 

Onze sponsoren
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Neem contact op
zoeken