Kalender Volksfeesten

De Volksfeesten kalender is een begrip in Baarlo. Elk jaar rond de verjaardag van Sinterklaas ontvangen alle inwoners van Baarlo deze informatieve kalender cadeau.
De kalender bestaat al sinds 1982 en is niet meer weg te denken uit de Baarlose huishoudens. Het is een informatiebron met contactgegevens van winkels, stichtingen en verenigingen. Maar waar het natuurlijk om draait, alle belangrijke datums van evenementen in Baarlo en omstreken.
Het verzamelen van de informatie en datums is een heleboel werk, men kan zelf datums insturen van evenementen die dan in de kalender zullen worden ingevoegd. Heeft u iets te melden, stuur dit dan aan pr@volksfeestenbaarlo.nl met het verzoek om dit op te nemen in de komende editie. Let op, hier zijn natuurlijk enkele regels voor en deadlines. Wil je helpen deze kalender te vullen, neem dan ook contact op via pr@volksfestenbaarlo.nl

De kalender wordt elk jaar weer mogelijk gemaakt door verschillende bedrijven die op deze advertentie adverteren. Ook adverteren op deze kalender? Stuur een bericht naar sponsor@volksfeestenbaarlo.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Bekijk hier de PDF versie van de kalender 2023

Let op, deze kalender is 17,2 MB

Onze sponsoren
Neem contact op
zoeken